Handdouches - Medical Line

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Handdouches Medical Line

Voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen heeft Longus de Magna Pro Medical Line ontwikkeld. Deze Legionella veilige handdouche is geschikt voor duaal gebruik, met en zonder filter. De medische handdouche is praktisch in het gebruik en kan makkelijk worden gemonteerd op elke standaard doucheslang. Is er een calamiteit en moet er vanwege een normoverschrijding snel gehandeld worden dan kan binnen een minuut de Magna Pro Medical handdouche worden uitgerust met het ultrafijne Longus Cito filter. Bij normaal gebruik zijn er speciale dummy filters die op dezelfde plek kunnen worden bevestigd maar geen filtersysteem bevatten. 

 

Medische handdouche met waterbespaarder 

De Magna Pro Medical is geen wegwerpproduct. De handdouche kan zowel bij verhoogde waarden als normale waarden in gebruik blijven omdat alleen een filter hoeft te worden gemonteerd om de verspreiding van pathogenen tegen te gaan. Omdat alleen de filters vervangen moeten worden ontstaat er minder afval wat weer beter is voor het milieu. Nog een positief punt in het kader van duurzaamheid is dat de Medical Line handdouches standaard zijn uitgerust met een waterbespaarder van 8 l/m. Dat levert een waterbesparing op van wel 90% en een reductie van de energiekosten. Het is eveneens mogelijk om voor een meerprijs een waterbespaarder te kiezen die een lagere of hogere waterbesparende capaciteit heeft.

 

Waterbespaarder

Comfort type

Meerprijs

6 l/m

Zachte stralen

€ 1,69

8 l/m

Normale stralen

Standaard geleverd

10 l/m

Sterke stralen

€ 1,69

16 l/m

Zeer krachtige stralen

€ 1,69

 

 

Medical handdouche met ingebouwde waterdrukregelaar 

De waterbespaarder in de Magna Pro Medical heeft geen nadelige invloed op de waterdruk. Door ons eigen innovatieve ontwerp zijn wij in staat om de waterdruk vanuit de douchekop te regelen, en dat is een belangrijk punt voor een zorginstelling. Het wassen van patiënten en het uitspelen van zeepresten neemt vaak veel tijd in beslag. Een lage waterdruk veroorzaakt een kabbelende waterstraal die niet effectief genoeg is om zeepresten te verwijderen. Met de ingebouwde waterdrukregelaar blijven de waterstralen op sterkte en kunnen zeepresten op een comfortabele wijze worden uitgespoeld. De Magna Pro Medical is daarmee een onderhoudsarm en milieubewust alternatief en niet onder doet voor reguliere handdouches in het gebruik.