Handdouches

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Handdouches

We hebben verschillende modellen handdouches met een dual-functie. Dat betekent dat de handdouches met filter kunnen worden gebruikt bij een normoverschrijding maar ook in normale situaties. Wanneer zich een calamiteit voordoet en de norm voor bijvoorbeeld legionella wordt overschreden kan er snel een ultra fijn filter worden gemonteerd. Door het filter kunnen er geen water gedragen deeltjes worden verspreid en ingeademd zodat alle activiteiten gewoon door kunnen gaan. Als de normoverschrijding weer voorbij is kan het filter worden omgewisseld met een dummy die dezelfde vorm heeft als het filter maar geen filtreersysteem bevat. Door speciale technologie kan de waterdruk worden verhoogd zodat je in comfort kunt douchen met een krachtige waterstraal.

 

Waterbespaarder is een standaard onderdeel van onze handdouches

Onze handdouches zijn geen wegwerpproducten en daarom een milieuvriendelijk alternatief. Het filter kan na gebruik eenvoudig worden vervangen wat minder belastend is voor het milieu. Ook zijn al onze handdouches standaard uitgerust met een waterbespaarder van 8 l/m waardoor onze douchekoppen tot 90% op het waterverbruik kunnen besparen. Voor een meerprijs is het ook mogelijk om te kiezen voor een waterbespaarder die een lagere of hogere waterbesparende capaciteit heeft dan 8 l/m.

 

Waterbespaarder

Comfort type

Meerprijs

6 l/m

Zachte stralen

€ 1,69

8 l/m

Normale stralen

Standaard geleverd

10 l/m

Sterke stralen

€ 1,69

16 l/m

Zeer krachtige stralen

€ 1,69

 

Handdouches voor professioneel en particulier gebruik

De Longus handdouches kunnen gebruikt worden voor verschillende toepassingen en in verschillende situaties. Onze handdouches kunnen bijvoorbeeld worden gemonteerd in:

  • Campers en caravans
  • Zorginstellingen en ziekenhuizen
  • Bedrijfspanden en sportgebouwen
  • Recreatieparken en recreatieve accommodaties 
  •  

Speciaal voor campers en caravans Longus de Camping Pro Line ontwikkeld. In een camper of caravan is de waterdruk vaak niet zo hoog omdat het leidingsysteem gemaakt is van kunststof. Door de douchekop van de Camping Pro Line kun je toch douchen onder een comfortabele straal zonder dat de waterdruk in leidingsysteem van de camper of caravan hoeft te worden verhoogd. 

Voor zorginstellingen hebben we producten ontwikkeld zoals de Aqua Medical die gegarandeerde waterveiligheid bieden in combinatie met gebruikscomfort. De Aqua Medical douchekoppen kunnen bij een calamiteit snel worden voorzien van een filter en zorgen dat er altijd voldoende waterdruk is. Hierdoor wordt bij het wassen van patiënten het afspoelen en wassen van haren geen tijdrovende bezigheid.  

 

Handdouche modellen voor normaal gebruikt

De handdouches Aqua Nero, Aqua Chrome en Aqua Medical zijn alle drie geschikt voor normaal gebruik. Deze handdouches kunnen bij calamiteiten worden voorzien van de Longus Cito filters, maar bij normaal gebruik kan er een Cito Dummy worden gemonteerd. Met de Cito Dummy kan de handdouche normaal blijven functioneren. De handdouches worden ook standaard uitgerust met 8l/m waterbespaarder. Deze waterbespaarder zorgt ervoor dat er tot 90% kan worden bespaard op het watergebruik. Door een speciale ingebouwde techniek heeft de waterbespaarder geen nadelige invloed op sterkte van de waterstralen. De waterdruk kan namelijk in de douchekop worden verhoogd zodat de handdouches praktisch en comfortabel zijn om te gebruiken. 

Producten:

·       Aqua Nero

·       Aqua Chrome

·       Aqua Medical

·       City Dummy Nero 

·       City Dummy Chrome 

·       City Dummy Medical