Horeca Knijpdouches

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Horeca Knijpdouches

Longus biedt voor de horeca en de professionele keuken speciaal ontwikkelde knijpdouches. Deze knijpdouches of voorspoeldouches zijn geschikt voor normaal gebruik en tijdens calamiteiten met norm overschrijdende situaties. Wanneer er een normoverschrijding wordt geconstateerd kan er snel een ultra fijn filter op de knijpdouche worden gemonteerd. Het filter verhindert dat de water gedragen pathogenen zich door de lucht kunnen verspreiden en in de longen van de gebruikers terechtkomen. Bij normaal gebruik kan het filter worden losgekoppeld en een dummy filter ervoor in de plaats worden gemonteerd. Dit dummy filter dezelfde vorm als het filter maar bevat geen filtreersysteem. De waterdruk blijft ondanks het filter of het dummy filter onveranderd zodat de vuile vaat grondig kan worden schoongespoeld alvorens het de vaatwasser in gaat. 

 

Horeca knijpdouche voor milieuvriendelijk gebruik

Ons unieke ontwerp maakt het mogelijk om de knijpdouche met of zonder filter te gebruiken. De knijpdouche hoeft bij gewoon gebruik of een calamiteit niet in zijn geheel verwisseld te worden. Alleen het filter hoeft te worden vervangen wat weer minder belasting oplevert voor het milieu. 

Bovendien is de knijpdouche uitgerust met een waterbespaarder van 8 l/m waarmee kan worden bespaard op het water- en energieverbruik. Het ook mogelijk om voor een kleine meerprijs een waterbespaarder uit te zoeken met een lagere of hogere waterbesparende capaciteit. Toch betekent de waterbespaarder niet dat de waterdruk omlaag gaat. Door de speciale technologie waarmee onze filters zijn uitgerust blijft de waterdruk op peil. 

 

Waterbespaarder

Comfort type

Meerprijs

6 l/m

Zachte stralen

€ 1,69

8 l/m

Normale stralen

Standaard geleverd

10 l/m

Sterke stralen

€ 1,69

16 l/m

Zeer krachtige stralen

€ 1,69

 

 

Horeca knijpdouche voor professioneel gebruik

Speciaal voor de commerciële keuken heeft Longus de knijpdouches Scullery en Culina ontwikkeld. De voorspoeldouches hebben een degelijke rvs-behuizing en zijn voorzien van een rubberen coating voor extra grip tijdens het werken. De voorspoeldouches kunnen makkelijk worden aangesloten en bij een calamiteit kunnen de filters snel worden gewisseld. De knijpdouches zijn uitgerust met een waterbespaarder om het watergebruik terug te dringen en speciale technologie om ervoor te zorgen dat de waterstralen de gewenste sterkte behouden. Op sommige locaties is het niet nodig om de waterdruk te verhogen omdat de druk al hoger is dan normaal. Verhogen van de waterdruk leidt dan tot oncomfortabele situaties. Daarom kun je kiezen bij onze knijpdouches kiezen uit Wit voor een tappunt met normale waterdruk en Geel voor bij een tappunt met zeer hoge waterdruk.

 

Horeca Knijpdouche

De Longus knijpdouches voor de horeca zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik in de professionele keuken. De Longus Culina Knijpdouche heeft een duale functie wat betekent dat de voorspoeldouche zowel met- als zonder filter worden gebruikt. Tijdens een norm overschrijdende situatie monteer je het OBS filter en als de normoverschrijding voorbij is monteer je daarvoor in de plaats de City OBS Dummy. Deze voorspoeldouche is uitgerust met een RVS behuizing, een rubber coating die zorgt voor extra grip en een speciale ingebouwde technologie die ervoor zorgt dat bij normale waterdruk de waterstralen krachtig blijven. Er zijn ook vervangfilters en losse fittingen te verkrijgen die passen op zowel de Culina als de Scullery knijpdouches.

Producten:

  • Longus - Culina Knijpdouche
  • Cito (Dummy) OBS
  • Fitting 1/2" X M22