Wanddouchekoppen

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Wanddouchekoppen

De wanddouchekoppen van Longus zijn geschikt voor normaal gebruik en bij normoverschrijdende situaties. Bij een normoverschrijding van bijvoorbeeld legionella kan er in een paar seconden een ultra fijn filter worden gemonteerd waardoor de water pathogenen zich niet door de lucht kunnen gaan verspreiden en ingeademd worden. Bij normaal gebruik kan er een dummy filter worden gemonteerd wat dezelfde vorm heeft als het filter maar niet is uitgerust met een filtreersysteem. De wanddouches zijn comfortabel in gebruik en hebben een goede waterdruk door speciale technologie die is ingebouwd in het filter of de dummy filter. 

 

Veilige en milieuvriendelijke wanddouchekoppen met waterbespaarder 

Onze wanddouches bieden niet alleen veiligheid bij calamiteiten, maar zijn ook een milieuvriendelijk alternatief. Na een normoverschrijding hoeft niet de hele douchekop worden vervangen, maar alleen het filter waardoor het minder belastend is voor het milieu. Bovendien zijn de wanddouches standaard uitgerust met een waterbespaarder van 8 l/m. Daarmee bespaart je 90% op je waterverbruik wat ook kostenverlagend werkt op je energierekening. Naast de standaard waterbespaarder van 8 l/m is het ook mogelijk om voor een meerprijs te kiezen voor een waterbespaarder met een lagere of hogere waterbesparende capaciteit.

 

Waterbespaarder

Comfort type

Meerprijs

6 l/m

Zachte stralen

€ 1,69

8 l/m

Normale stralen

Standaard geleverd

10 l/m

Sterke stralen

€ 1,69

16 l/m

Zeer krachtige stralen

€ 1,69

 

Wandouches voor verschillende toepassingen

De wanddouches zijn geschikt voor verschillende toepassingen, denk bijvoorbeeld aan sportscholen, recreatieparken en zorginstellingen. Deze wanddouches kunnen eenvoudig worden gemonteerd bij een nieuwbouwproject of een renovatie. Bij normaal gebruik zorgen de douchekoppen voor een comfortabele sterkte in waterstralen. Na een verbouwing of bij een calamiteit kunnen deze douchekoppen snel worden voorzien van een ultra fijn filter waardoor de pathogenen kunnen worden afgevangen en voorkomen dat ze in de longen van de gebruikers terechtkomen. De doucheruimtes kunnen hierdoor gewoon in gebruik blijven zonder dat er een gevaar voor de gezondheid, reputatieschade of ongemak ontstaat. 

 

Wanddouchekoppen voor normaal gebruik

De wanddouche koppen van Elegance en Rada VR zijn geschikt voor normaal gebruik als gebruik met een filter. Beide lijnen zijn robuust vormgegeven en zijn zowel anti-suïcide als vandalismebestendig. Ook is er voor zowel de Elegance als de Rada VR modellen nauwelijks onderhoud nodig. De Rada VR modellen hebben een instelbare sproeihoek. Zowel de Longus Elegance douchekop als de Rada VR douchekoppen VR105, VR106, VR115, VR125 en VR145 zijn uitgerust met een waterbespaarder van 8l/m die tot 90% kunnen besparen op het watergebruik. De waterdruk blijft door de ingebouwde technologie op peil voor een comfortabele douche ervaring. 

Producten:

  • Longus Elegance douchekop
  • Rada VR douchekoppen VR105, VR106, VR115, VR125 en VR145
  • Longus Pluvia