Filter cartridges

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Longus filter cartridges

De Longus filtratie systemen zijn voorzien van handige verwisselbare filters. Deze filters zijn makkelijk los te draaien en te vervangen voor een nieuw filter of een dummy zonder filtersysteem zodat de douchekop in gebruik kan blijven. Wanneer het filter vol is kun je eenvoudig een losse filter cartridge bestellen. Alle filter cartridges hebben een LOG 8 kwalificatie en bieden daardoor 100% veiligheid en bescherming tegen water pathogenen als de legionellabacterie.

 

Longus Pura Legionella veilige vervangfilter

Het Longus Pura vervangfilter is wit en gemaakt van kunststof. Het filter is voorzien van een terugstroombeveiliging om kruisbesmetting te voorkomen en verwijdert Legionella Pneumophila, Pseudomonas Aeruginosa, Non-Tuberculose Mycobacterium, Stenotrophomonas Maltophilia, E. Coli en Coliformen. 

Het Longus Pura vervangfilter is geschikt voor de onderstaande systemen:

  • Rada Solution
  • Elegance Solution
  • Rain Solution (Plafonddouche)
  • Rada VR1210 Solution

 

Longus Cito Chrome Legionella veilige vervangfilter

Het Longus Cito Chrome vervangfilter voor handdouches is een ultra fijn filter in een uitvoering met chroom look. Het filter gaat zo’n 3 maanden mee en is voorzien van een terugstroombeveiliging om kruisbesmetting te voorkomen. Het filter verwijdert of effectieve wijze Legionella Pneumophila, Pseudomonas Aeruginosa, Non-Tuberculose Mycobacterium, Stenotrophomonas Maltophilia, E. Coli en Coliformen. 

Het Longus Cito Chrome vervangfilter is geschikt voor de onderstaande systemen:

  • Handdouche Aqua Chrome
  • Handdouche Magna Pro

 

Longus Cito Nero Legionella veilige vervangfilter

Het Longus Cito Nero vervangfilter is een zwartkleurige filter wat geschikt is voor handdouches. Het ultrafijne filter is voorzien van een keerklep waardoor het water niet terug kan stromen en kruisbesmetting kan worden voorkomen. Het filter verwijdert Legionella Pneumophila, Pseudomonas Aeruginosa, Non-Tuberculose Mycobacterium, Stenotrophomonas Maltophilia, E. Coli en Coliformen. 

Het Longus Cito Nero vervangfilter is geschikt voor de onderstaande systemen:

  • Handdouche Aqua Chrome
  • Handdouche Magna Pro

 

Longus vervangfilter voor de voorspoeldouche

Het Longus vervangfilter voor de voorspoeldouche is uitgevoerd in zwart met een praktisch antislip rubber handvat. Het filter biedt ultra filtratie tegen alle bacteriën en is speciaal ontwikkeld voor de professionele en commerciële keuken. Bij aanschaf kan er een keuze gemaakt worden uit straalsterkte van de voorspoeldouche. Onze producten zijn namelijk uitgerust met speciale technologie waardoor de waterdruk verhoogd kan worden. Op sommige locaties is de waterdruk al hoger dan normaal en is het niet noodzakelijk of zelfs oncomfortabel om de waterdruk te verhogen. Kies Wit bij een tappunt met normale waterdruk en gebruik bij tappunt met zeer hoge waterdruk Geel.

Het Longus vervangfilter voor de knijpdouche is geschikt voor de onderstaande systemen:

  • Knijpdouche Scullery
  • Knijpdouche Culina