Handdouches

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Legionella & Antibacteriële handdouches

De longus handdouches beschikken over meerdere speciale technieken. Zo zijn er voor elke toepassing andere wensen. Enkele voorbeelden waar onze handdouches kunnen hangen
  • Campers en caravans
  • Zorginstellingen en ziekenhuizen
  • Opvanglocaties voor asielzoekers
  • Militaire kazernes en bijgebouwen
  • Recreatieparken en Logies


Hoog comfort voor Campers en caravans

Voor de kampeerbranche is er een speciale Pro line van Longus. Wat vooral belangrijk voor de gebruiker is dat er hoog comfort is. Dit is vaak niet het geval omdat de bestaande douchekop zachte stralen heeft. In een camper of caravan is er een pomp geïnstalleerd die niet veel druk op het leidingnet zet. Dit komt omdat het leidingnetwerk van kunststofslangen is gemaakt. De druk kan niet hoog zijn anders zullen deze misschien gaan lekken. Daarom heeft Longus de Magna Pro ontwikkeld die de druk verhoogd in de douchekop zelf met uitmuntend comfort als gevolg. De Magna Pro line heeft een ingebouwde antibacteriële filter in het handvat wat alle bacteriën uit het water filtert. Deze filters zijn verwisselbaar en zorgen voor veilig douchewater. In caravans en campers gaat het nogal vaak mis met de kunststoftank en leidingen. Als deze niet goed worden onderhouden en veel stilstaan water in staat, dan is dit een broeinest van bacteriën. Een nog bijkomend voordeel is als de Magna Pro in een Caravan of camper is gemonteerd hoeft er niet met chemicaliën gewerkt te worden. Een stuk milieuvriendelijk en beter voor het gezondheid. Er kan ook gekozen worden voor een antibacteriële oplossing en deze is in de zelfde serie de Aqua handdouche. Deze heeft geen filter maar heeft wel de harde stralen die het comfort zoveel prettiger maakt. Ook bij deze douchekop zou in een later stadium gekozen kunnen worden om er een handvat met antibacteriële filter op te plaatsen. 

Zorginstellingen en ziekenhuizen

Let op MVH media dit zijn teksten van andere website
Voordelen anti-legionella

Door de legionella douchekop in uw doucheruimtes aan te brengen wordt het water dat uit uw waterleidingen komt direct gefilterd. De legionellabacteriën zijn zeer klein en niet met het oog waar te nemen. De filters zijn zo ontworpen dat legionella bacterie niet in de waternevel eindigt, terwijl het water er met dezelfde kracht uitkomt.

Voordelen anti-legionella

  • De douchekop filtert het water van alle bacteriën
  • Ingebouwde keerklep
  • Water- & energiebesparend door flowcontroller
  • Duurzaam door lange levensduur (> 5.000 liter)
  • BRL-K14010-1
Handdouches