Wanddouche oplossingen

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Legionella wanddouche oplossingen

Het kan voorkomen dat een bestaande douchekop vervangen moet worden omdat er geen oplossing voor is of gewoonweg zo verouderd is dat schoonmaken zinloos is of dat een doucheruimte nieuw aangelegd wordt. Voor al deze situaties hebben wij een oplossing. Onze Pro kit serie en Pro Line kan ingezet worden tijdens nieuwbouw, renovatie, antibacteriële of een Legionella overschrijding. Wij zullen wat dieper gaan per situatie;

Nieuwbouw
Tijdens de bouw kunnen er allerlei bacteriën en virussen in het leidingwerk terechtkomen. Tijdens transport, opslag en aanleg wordt er met dit soort zaken weinig rekening gehouden. Zodra de nieuwaangelegde doucheruimte(s) op het bestaande drinkwaternet wordt aangesloten dan is onze Pro kit een oplossing om alle gevaren die kunnen ontstaan door bacteriën en virussen zeker te stellen. Zo kan de nieuw aangebrachte douches direct gebruikt worden en de eindgebruiker veilig douchen.

Renovatie
Met een renovatie worden meestal de douchekoppen meegenomen in het renovatieplan. Een vaak aangegeven reden is dat de oude messing douchekop vervangen moet worden aangezien deze gevaarlijke situaties kan geven. De messing douchekop heeft bij de aansluiting, wat in aanraking komt met drinkwater, een ruwe oppervlakte en stilstand water. Onze Elegance douchekop heeft een vrije doorgang die aangroei van bijvoorbeeld Legionella onmogelijk maakt.

Legionella normoverschrijding
Bij een normoverschrijding boven de 100 Kve/l kunnen de douchekoppen en tappunten gezekerd worden met Legionella veilige filters. Het sluiten van doucheruimtes is nooit de oplossing. De gebruikers ervaren ongemak en tegenwoordig weten de gebruikers wat dit betekent en dat kan schadelijk zijn voor het imago voor gebouweigenaar, huurder, beheerder of uitbater. Tevens zal het gebruik van het drinkleidingwerk stagneren en doorstroming verzwakken waardoor  aangroei van biofilm weer mogelijk maakt in overige delen van het drinkwaternetwerk en gevaren oplevert.
Wanddouche oplossingen